Povezave

  • Kako doma razmeroma poceni in precej enostavno “sestaviti” lak za nohte s pomočjo senčila za oči. Nisem še preizkusila in ne morem potrditi obstojnosti in pigmentiranosti, najbrž odvisno od senčila.

  • Katere kavbojke ustrezajo določeni postavi? Več na povezavi.

Advertisements

4 thoughts on “Povezave

  1. wow, sej ne morem vrjeti – doma narejen lak za nohte? Mislim, sej sem že dodajala obstoječim lakcom bleščice, ampak to s senčili je pa enkratna idea. Moram probat! Hvala za LINK!

  2. ok sem probala :) ampak s čist ta majčkenim brezbarvnim lakom! Ampak se mi ne senčilo ne stopi dobro, ga ne morem zmešati (mogoče, ker je lak že malo v letih, pa je bolj gost) – tko da bom poskusla še enkrat, sam mislim, da bi pomagal, če bi bila v laku tista bunkica, s katero se da dobro premešati. Pa ne vem, kje bi tak lak dobila ;(

    • Uf. Prozornega se res redko dobi s tistimi kroglicami. Jaz ponavadi lak obrnem na glavo (na pokrovček, če se da) in ga pustim par minut, potem ga postavim spet nazaj ter ponavljam nekajkrat, da se premeša. Načeloma lahko lak razredčiš s par kapljicami acetona, kar je načeloma “big no-no” (je odsvetovano, ker aceton slabša kakovost laku, obstaja razredčevalec, ki pa je cenovno kar neugoden), ampak če nimaš drugega je tudi to ok.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s