Eno leto samskosti

Ne morem verjeti, da je minilo eno leto! Time flies when you’re having fun! :) Ne počutim se samske niti osamljene, ravno nasprotno, prijateljstva podoživljam na čisto drugačen način. Zdi se mi, da so globja in bolj pristna kot prej. Spoznavam več ljudi, moja socialna fobija (ki to ni) je popolnoma odpravljena (no, razen takrat, ko sem maksimalno lena in nimam energije, da bi se minglala).
V tem letu… no, zgodilo se je mnogo odpuljenih zadev, avantur, pustolovščin in what-the-fuck-ov. Ne morem reči, da kaj obžalujem, čeprav se je zgodilo ničkoliko moralno spornih stvari. Če sem prej zaostajala sem sedaj v prednosti, v primeru, da se nadaljuje s takim tempom bom kar zadovoljna. Po dolgem času sem obiskala terapevtko, bolj zato, da ji rečem živijo in povem, da mi gre super. Ko sem omenila, da zadnje čase malo eksperimentiram je pokomentirala; “Ja, kdaj pa boš drugače? Takrat ko jih boš imela 50?” ;) Poleg tega je potrdila moje ideje oz želje, tako da imam na kar nekaj svojih planih sedaj štempelj “normalno” in “good-to-go”.
Proslavila bom, ne vem kako, mislim, da se bo zgodilo kar samo od sebe. Sicer pa se ponavadi na majskem jadranju zgodi marsikaj zanimivega. ;)
Woop woop!

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s