Vikendajanje

Nedeljski homemade capuccino

 • Savna – še nikoli v življenju ni tako pasala kot ta teden. Pet ur svalkanja, švicanja in poležavanja. V od začetka skoraj prazni savni. :)
 • Ali so tipi postali malce bolj mehkužni ali pa smo babe bolj agresivne. Nimam pojma. Ampak  zdaj že na svoji koži začenjam čutiti težave kolegic, ki razlagajo, kako se fantje ne znajo dobro zjasnit kaj hočejo in se smukajo okoli zadev kot otroci okoli vročega čokolina. Ja, čokolina. V mojem primeru sem stegnila jezik, načeloma dala vedeti kaj in kako, zdaj bom počakala, če sploh obstaja recipročnost.
  Še en primer iz športnega centra. Ženske smo po TRX vadbi pospravljale uporabljene ročke v del dvorane, kjer tipi trenirajo kajvem-kere borilne veščine. Eden izmed njih nas ogovori, če se lahko pridejo stuširat k nam, ker je pri jih polno. Nobena ne reagira, samo jaz odvrnem, da brez problema, da je pri nas vedno frej. Tukaj se je borni dialog zaključil, če temu lahko sploh rečemo tako. Mislim, če imaš že toliko poguma, da pripomneš nekaj takega ga imej še toliko, da nadaljuješ, ne pa lapati v prazno.
 • Nikoli se z napravo nisem še toliko ukvarjala kot z novim mp4 predvajalnikom. Šele po nekaj dnevih mi je uspela taka sinhronizacija, da so bili vsi izbrani komadi naloženi in lepo posortirani v seznamih za predvajanje. Ne vem zakaj mora biti to tako zakomplicirano (ne, navodil nisem brala :P ).
 • Konzumacija čigumijev je sedaj, ko sem prenehala s sladkorjem v porastu. Zato me zanima, kaj točno je prekomerno uživanje izdelka? Če napišeš tako opozorilo, je potrebno določiti tudi mejo.
 • Ob takih toplih dnevih sem začela razmišljati o sprehodih po centru in obisku Cafetin-a & Cha-ja. :D
 • V lekarnah me vztrajno preričujejo, da za kremo za obraz z zaščitnim faktorjem še ni čas in je zato nimajo na zalogi. Oziroma nimajo tudi testerja. Eh ja.
 • Preko WP statistik sem gotovila, da nekdo nenehno gugla naslov tega bloga. Me zanima kdo to je. Javi se, če si to ti. <firbec> ;)
 • Za nenavadno doživetje sem poskrbela sama; na pokopališče sem se odpravila s svojo novo napravico, volume na max. Čudna mešanica turobnosti in užitka ob dobri glasbi. Odsvetujem. Poleg tega se ob to spotakne lahko kakšen starejši meščan. V tem primeru bi v svoj zagovor povedala, da če nimam slušalk slišim kako se pokojni pogovarjajo. Ups.

 • Spet je prišel vikend, ko se se vsi zbudili iz zimskega spanja. Trije konkretni plani s tremi različnimi družbami so se spreobrnili v enega, ki je trajal čez cel vikend. Mislim, da še nikoli nisem spila toliko kav v dveh dnevih… In nastala je nova besedna zveza: Jaw Drop Gorgeous, oziroma na kratko: George. Privoščim vam, da se ta teden spotaknete ob kakšnega.
 • Nauk tedna: v kino Dvor ne hodi na slepo. Fucked up semi pornič s Fassbenderjevo ritko. Slabo sem se pripravila na ta šok. :P
 • Fakt tedna: po tem ko si nalakiraš nohte so vse zadeve, ki jih potrebuješ ponavadi v najglobjem delu torbice.

 • Ne morem dojeti orgazmičnosti dveh ekranov. Vse je resnično enostavnejše in lažje. Sedaj ni več problem  hkratno brskanje po Google Reader-ju, Pinterest-u, gledanje YouTube-a, zraven pa imam odprt še FB in Twitter. Zmaga. No, bolj orgazmično je bilo samo še odkritje tega komada:

PS: Dario Darnell, I love you!

Life would be a million times better if there were piñatas strategically placed throughout the day.

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s