Vikendajanje

Vir: pinterest.com

Malce zasvojena sem z zelenimi čaji z aromo. Poleg Green Special čaja spletne trgovine Čajek, sem našla še enega favorita – Cactus Fig iz trgovine Čar Arome (linka originalne spletne strani se nisem upala prilepiti, ker je katastrofa). Na začetku tega teinskega popotovanja sem favorizirala tudi Cha-jevo Malago.

Pri premostitvi ubitačnega “ghlobola” so mi pomagale pastile Tantum Verde, saj so moji bacilčki po enem tednu postali odporni na pršilo Septolete Plus. V lekarni so mi priporočili te bonbončke, glede na to, da mi pršilo ne pomaga več. Da se razumemo, nisem se špricala cel teden vsak dan. Pač po potrebi, bolečina je tudi izginila, vendar se je ponavadi ponoči spet prikradla nazaj. Ja, v ponedeljek je bilo zelo na hard, v eni točki sem nehala požirati slino. K sreči je enodnevni počitek v postelji zelo pomagal. Spet pa sem špricala rekreacijo. Bemti. Sem imela pa dovolj časa, da sem ugotovila, da je na TV-ju zelo beden program, ter upravičila tole manikuro.

* vem, moja nega kože sucks, kremice ne pomagajo dosti

Razprodaje sem prehitela, saj se jih je večino že subtilno začelo v nedeljo 8. januarja. Obiskala sem Intimissimi, Calzedonio, La Senzo. Ne povem in ne pokažem. ;)
Zadnje čase me je obsedlo slikanje po trgovinah. V Leclercu imajo fake ala Smash & Desigual wanna be otoček, ki ga nisem uspela poslikati z vseh strani. Leva oblekica je recimo 36 ali 37 €.

V OBI-ju se da kupiti tuš roletka na poteg. Montaža na strop, dolžina 240 cm. Imajo kar nekaj različnih vzorčkov.

To je pa tako, če greš v OBI s starši, ki že nekaj mesecev rihtajo kopalnico. Lepo počasi.

V petek me je presenetilo dejstvo, da hodim v športni center, ki je v neposredni bližini United Nude outleta.

Petek je bil tudi dan, ko sem obžalovala, da sem se prikazala na TNZ. Vadba je zgledala bolj podoba treningu marincev. Nemogoče je bilo biti 100% pri stvari. Ko sem tudi v soboto trofnila isto vaditeljico (ob sobotah se menjajo) sem mislila, da sem v peklu. Ampak po vadbi sem  vseeno prišla do dejstva, da je to trening, ki ga potrebujem. Da se zmučim in sem fuč. Zakaj bi le drugače hodila tja?

V Mullerju me je med brskanjem po tej najdbi malce zaskrbelo za otroke tega sveta, njihove zobe in splošno zdravje. Tekoča sladica? Spray Candy? Kam smo res prišli???

Sobotni večer je bil planiran bolj lahkotno, pa se je nekje pojavila steklenica renskega rizlinga in ups… Metka in Favela blast off. Še sreča da imam koga, ki me zvleče na kako alternativno zadevo, da ne migam samo na popularne ritme. Zanimiva glasba, zelo malo ljudi, pa še tisti dokaj vinjeni in z neprimernimi manirami. Ob takih večerih potem bolj ceniš druge, ko ti je glasba bolj po godu.

In pa še za konec: karta kupljena, apartma rezerviran, ni pa še jasno kdo vse gre. ASOT, here I come.

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s