Feat TOP SHIT

Vir: top-shit.com

Znamka, ki je nastala pred nekaj leti in se je do sedaj dobro razcvetela. Sedaj se bliža njihov 4 dogodek (s potrditvijo udeležbe na FB dogodku si na seznamu povabljenih).

TOP SHIT je ideja, ki združuje in prepleta posameznike v unikatno zgodbo mladosti, spoštovanja, ljubezni, enakosti, svobode in zabave. Zajema svežo obliko razmišljanja, volje in veselja do življenja. TOP SHIT ne postavlja standardov, ampak odpira nebo. Naj bo pustolovščina, ki se ji reče biti živ. Naj se TOP SHIT dotakne srca!

Verjamemo v družbeno dobro in smo družbeno odgovorni. Mar nam je za soljudi in za vsa živa bitja. Bodimo najboljši – ravno tisto, kar smo!

TOP SHIT sodeluje tudi z organizacijami in podjetji, ki predstavljajo svežino, kvaliteto in verjamejo v svojo zgodbo. S tistimi, ki dajejo priložnost!” Vir: top-shit.com

Uradna spletna stran, FB stran, Twitter in FB event v novembru 2011, ki se ga splača obiskat, saj se bodo fantje preverjeno zelo potrudili tudi pri malenkostih. Zaenkrat so še skrivnostni glede teme (Green). Pustimo se presenetiti, jaz ekipi zaupam.

Vir: top-shit.com

Tukaj pa lahko najdete vse TOP SHIT approved znamke.

Trenutno pa v skladu s svojim poslanstvom izvajajo zbiranje oblačil za družine in otroke, glavni kontakt je anze@top-shit.com.

Approved!

Advertisements

One thought on “Feat TOP SHIT

  1. Pingback: *****… ali kaj sem počela ta vikend « Tinka's Stuff

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s