TestiRaj

Zanimiv koncept na tej povezavi.

“Prostor novosti in vzorcev testiRaj, ki se nahaja na Gosposvetski cesti 8 v Ljubljani, je novost v Sloveniji in lahko rečemo prav posebna “trgovina”, v kateri lahko brezplačno preizkušate različne izdelke – od hrane do kozmetike in tja do elektronike. V prostoru testiRaj lahko med vsemi razstavljeni izdelki vsak mesec poljubno izberete 5 izdelkov, ki jih želite preizkusiti, in kar je najbolje, izdelke odnesete tudi domov. Za vedno! Samo tiste majhne, da ne bo pomote. Večje izdelke, kot je elektronika, lahko preizkusite samo v prostoru testiRaj.

Izdelki, ki jih preizkusite, so za vas brezplačni zato, ker jih plačate s svojim mnenjem. Preko spletne ankete nam v zameno za brezplačne izdelke, zaupate vaše mnenje o njih. Ob vsakokratnem obisku prostora testiRaj pa je potrebno poravnati simbolično članarino.

Brezplačno preizkusite izdelek pred nakupom

Zakaj bi tvegali z nakupom novega izdelka v trgovini, ki vam morda sploh ne bo všeč. testiRaj vam omogoča, da brezplačno preizkusite izdelek pred nakupom in si tako prihranite marsikateri zgrešeni nakup.

Bodite prvi, ki boste lahko preizkusili najnovejši izdelek

Ni super, da ste prvi, ki lahko preizkusite nov izdelek? Lahko se pohvalite, in še več, s svojim mnenjem vplivate na izboljšavo izdelkov in jih soustvarjate. Ne pozabite, v našem razstavnem prostoru boste lahko v miru preizkusili tudi zanimive večje izdelke, kot so tehnične novosti.

Postanite mnenjski voditelj

Ne le, da lahko izrazite svoje mnenje o izdelku preko spletne ankete, lahko ga delite na naši spletni skupnosti Facebook TestiRaj ali izdelek priporočite svojim prijateljem, znancem.”

Vir: testiraj.eu

Seveda grem počekirat. Sporočim.

One thought on “TestiRaj

  1. Pingback: TestiRaj nadaljevanje « Tinka's Stuff

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s