Vikend vragolije

Petek je potekal dokaj umirjeno. Po kratkem druženju s kolegico po službi sem odhitela domov ter skočila na eliptični tenažer za 45 min, ki so se na koncu spremenile v 35 min, ker za več ni bilo časa, saj sem morala biti ob 18.45 že v centru. Tam sem se dobila z drugo kolegico s katero sva šle na otvoritev grafičnega bienala. Moram reči, da me je zadeva presenetila, saj nisem pričakovala multimedijskega projekta, le slike. Zabavno, veliko bolj kot sem pričakovala da bo.

Kasneje se nama je pridružila še ena  kolegica in skupaj smo odšle za Ljubljanico v Randevu, ker v Skeletu ni bilo več prostora. Jagodni mojito. Big like.

Ko nas je začelo že konkretno zebsti smo se odločile, da gremo pogledat v Nebotičnik, kjer naj bi bila neka funky scena. Na poti do tja smo pofirbcale mimo bivšega Bachusa, ki je sedaj…hkm… Mr. Jones. Spodaj je letak. Svojega mnenja o imenu ne bom ponudila. :P


V Nebotičnik smo pripele prezgodaj, pol polnoči, lokal je bil zato še precej prazen, zato smo se odločile da gremo kar na burek in počasi spat (nisem protestirala, ker sem morla v soboto vstati ob 8h). Čez večer sem pridno testirala fotič na novem gsm-ju in v iskanju primernih tematik našla srček v pločniku nasproti glavne postaje.

Sobota in nedelja sta bili čez dan rezervirani za izobraževanje Uvod v prostovoljstvo na Slovenski filantropiji. Zadeva je aktualna za vsakogar, ki bi se rad ukvarjal s prostovoljstvom, jaz pa sem se udeležila delavnice zato, da lahko pristopim k prostovoljnemu delu na pediatrični kliniki. Presenetil me je množičen obisk, bilo nas je med 15 in 20, udeleženci so bili v povprečju izredno odprti, komunikativni, energični, angažirani in željni znanja. Seminar je bil zabaven, poučen, vseboval je veliko iger, zahteval aktivno udeležbo in timsko delo. Link na katerem se da preveriti vsa prostovoljska dela, ki so na voljo – prostovoljstvo.org.

V soboto zjutraj so me na poti tja ustavili policisti. Na kolesu. Ta dogodek zahteva ločeno objavo. Sledi.

V soboto zvečer sem s četrto kolegico po 45 min rekreaciji odhitela v Grosuplje na potopisno predavanje o Avstraliji. Dobra organizacija in lokacija – v casinoju Kongo, slušatelji smo ob vstopu dobili še kuponček za 5€, ki smo ga na koncu seveda pognali. Obe s kolegico sva popušili na celi črti, med tem ko je kolega iz 5€ pričaral 39€.

Kako sem potem pristala v Mengšu mi še zdaj ni dobro jasno. Imajo pa dobre žurke, dober pokazatelj je gužva v prireditvenem šotoru ob 1h. Pop Design je očitno še vedno popularen.

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s