Diagnostika Imago

Malo z zamudo…
Kot prvo moram povedati, da nisem za alternativne scene, čeprav me občasno znajo zabavati. Po priporočilu kolegice sem se končno odločila poizkusit to metodo. Sama preiskava je dokaj nenavadna/smešna, saj si moraš na glavo posaditi posebne slušalke, s pomočjo katerih potem računalnik “z metodami klasične medicine oceni funkcionalno stanje organizma”. Več o tej analizi je mogoče prebrati tukaj. Glede na to, da tam samo sediš in čakaš, da bo računalnik opravil svoje se ti zdi zadeva bolj lari-fari. Vendar pa ko gledaš rezultate vidiš, da nekaj pa vseeno stoji za tem, saj odkrije nekaj specifičnih težav, ki jih imaš, pa čeprav v začetnem pogovoru tega nisi omenil (specifično zame – genska nagnjenost h krčnim žilam, pretres možganov…).
Zanimivo je iz tega vidika, ker lahko v zgodnjem stadiju “zasačiš” bolezen oziroma preprečiš/zakasniš morebiten nastanek. Lahko ti pomaga ublažiti težave, ki jih imaš za katerega ne veš vzroka (alergijske reakcije, ki se ne kažejo na koži ampak recimo v prebavilih – meni odsvetujejo mleko, jajca in belo moko).
Hkrati so mi naredili tudi preiskavo žive kapljice krvi, kjer so odkrili, da se zaužite maščobe ne prebavljajo pravilno ampak se jih veliko izloča kar v kri, podobno je z beljakovinami. Hkrati imam prisotne velike količine bakterij in glivic, ki mi delajo razne težave.
Svetujem vsem, ki imajo zdravstvene težave, pa (še) niso tako hude, da bi se morali obrniti na osebnega zdravnika. Nikoli ni prezgodaj, kvečjemu prepozno!
Advertisements

2 thoughts on “Diagnostika Imago

  1. Pingback: Spomladanska preobrazba « Tinka's Stuff

  2. Pingback: Vikendajanje « Tinka's Stuff

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s