Salon(arj)i

Po priznanju sami sebi, da se zelo rada potikam po takšnih in drugačnih kozmetičnih salonih sem odkrila, da v meni raste nova strast – čevlji. Odkritje, da ima dragi več parov čevljev (v tem primeru sem jaz njega označila kot čudnega :P) je počasi vodilo v to, da bi si mogoče umislila kak par več. Nisem oseba, ki bi za čevlje in obleke zapravljala veliko, še posebej ker opažam, da se mi okus kar spreminja. Ne kupujem znamk, ker mi to ne pomeni kaj posebnega, pomeni pa, da ta denar ne morem porabiti za kakšen gadget ali inovativno rešitev za dom. Našla sem trgovino, ki ima nekaj ponudbe, kjer vedno nekaj najdem in zadeva tudi ne razpade po eni sezoni noše.


Tako sem se včeraj po lepem nakupu novih štiklov odpravila na manikuro, kjer so me poleg storitve olajšali še za nekaj evrov več – kupila sem piling s sivko, o katerem sem razmišljala še od testne probe na stojnici NevO v Supernovi (pred Mullerjem).


V četrtek me čaka še diagnostika Imago, ki je: “učinkovita diagnostična metoda, ki v veliko krajšem času kot z metodami klasične medicine, opravi analizo funkcionalnega stanja organizma.” Poročam v petek.
Advertisements

2 thoughts on “Salon(arj)i

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s