Igračkanje z nail artom

Celo osnovno in še del srednje šole sem si nohte krajšala s manj priljubljeno tehniko – grizenjem. Starši so mi na vsak način to želeli preprečiti. Ko so videli, da nič ne pomaga mi je mami kupila prvi brezbarvni lak, ker je menila, da iz nekakšnega (meni neznanega) razloga potem tega več ne bom počela. Kupila je tudi neko vodico (mislim, da je bila od Mavale), ki je bila “prijetno” grenkega okusa, vendar me tudi ta ni ustavila. Moram pa poudariti, da si nikoli nisem pogrizla nohtov v živo. Vedno so bili čedno pokrajšani. 
Razvade sem se k sreči odvadila, zato pa imam od takrat naprej željo po daljših (okusno dolgih) nohtih, kar pa mi žal ne uspe, ker se mi plastijo in lomijo ob vsaki priliki. Pred tedni sem začela z jemanjem vitamina H (biotin), rezultat naj bi bil viden šele po 3 mesecih.
Rada se igram s kombinacijo barv, enobarvni so mi preveč monotoni. Občasni krč dolgočasja pa prinese sledeče ustvarjanje :

Moram še popiliti osnovno nanašanje barve, pogledat par tutorial-ov na Youtube-u, zraven pa dobit še kakšno novo idejo. Pa tudi natančnost leve roke, ko si lakiram desno :S
Hkrati pa moram končno začeti uporabljati Konadove ploščice, ki sem jih kupila že nekaj mesecev nazaj.
Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s