Zanimivi in čudaški nakupi tega meseca

Papirna podloga za WC– na potovanju, za izbirčne v apartmaju, na jadranju. Res se mi ne da več oblagat wc-ja s papirčki kamorkoli grem. Enkratna rešitev.

Camp miza (še kolebam med verzijo 1 in verzijo 2)

Bidon iz nerjavečega jekla(alternativa plastiki, ker se bidon uporablja večkrat in dalj časa, kaj o škodljivosti plastike se da najti marsikje na internetu).

Obrazna meglica ;) Facial mist zadeve sem spoznala pred kakim letom ali dvemi. Vichy mi za izpolnjevanje njihovih anket in občasno sodelovanje v nagradnih igrah vsake toliko časa pošlje kak izdelek. Za 25 rojstni dan so mi poslali super kremco. Kako leto kasneje sem dobila po pošti Termalno vodo Vichy , ki sem jo na začetku potisnila v predal, češ “tega pa ne rabim”. Čez poletje pa sem jo preizkusila in začela uporabljati predvsem na poti iz plaže, ker me je prijetno ohladila.
Zelo “posh” zadeva vsekakor pa se obnese, ko je obraz lepljiv od vročine in sopare, vsaj za trenutek dobiš nov val energije (ki ga bom tudi letos potrebovala, saj je plaža od apartmaja oddaljena 1km od obale, primernega dostopa z avtom pa ni). O njeni učinkovitosti (da pomirja in krepi) ne morem reči kaj posebnega, ker je nisem uporabljala v te namene. Evianova je cca 2 eur cenejša in jo je tudi nekaj več v embalaži.

Termo izolator za moj ponaredek Camelbak-a.
Advertisements

2 thoughts on “Zanimivi in čudaški nakupi tega meseca

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s